hitshvordan følelsene er inni meg for tiden ? :'|

dette er et innlegg jeg føler du burde lese. for min og din skyld!

Hei alle sammen.. 

først så ville jeg starte med å si at jeg tror dette kommer til å bli et langt innlegg.

 

jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne. men jeg bare starter med å si at, det har samlet seg mange klumper i magen min for tiden. jeg tenker på mye, f.eks. NM i cheerleading, håndball, familie, gutter og en oprasjon som kan endre MYE for meg som jeg skal ta om en måneds tid. jeg har mye treninger og prøver å rekke alt, men det er ikke alltid like lett. med tanke på skole, venner + trening hver dag. Og akkuratt sånn jeg har det nå har jeg alldri hatt det før. 

venner er noe som er utrolig viktig for meg, å viss jeg ikke hadde hatt de som jeg har nå, så hadde jeg virkelig ikke klart alt dette. det er vennene mine som støtter meg og motiverer meg til å aldri gi opp og er der for meg når jeg trenger dem. Takk! viss dere ikke hadde vert her får meg, aner jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort.

alle har en tid der de forandrer seg. De finner ut hvem de egentli er, og hvem som er deres egentlie venner. dette er en tid jeg nå tror jeg har vært igjenn eller kommet i.

jeg får høre ofte av venner at jeg har forandrett meg og at jeg ikke er den samme som jeg var. de sier også at de savner den gamle meg. jeg får ikke høret det av mine aller nermeste venner, men av de personene som jeg kjenner ikke fuullt så godt. selv så tenker jeg at kansje det er fordi jeg har fått så mange nye venner i det siste. at man forandrer seg en del da.

det må nok være flest gutter jeg har hørt det fra. og jeg har ikke bare hørt det fra 1, jeg har hørt det fra en del nå. viss jeg hadde vært en av dere nå så hadde jeg tenk "ja? hvorfor gjør hun ikke noe med det da? men desverre, så er det ikke så lett.  jeg prøver så godt jeg kan å innimellom så tenker jeg bare "kanskje ikke ikke prøver hardt nok ?"

rykter er noe jeg alldri har likt. mye er sant, og mye er tull. og jeg vet selv at det går en del rykter om meg for tiden (vertfall som jeg har hørt ). jeg føler at dette er noe som spres bare for å få meg til å gjøre meg vondt ? jeg vet/tror dette er som en "innbillning" men jeg begynner å miste håpet.

jeg er kjempe glad for at mine aller nermeste ikke syntes jeg har forandrett meg. det betyr bare at de kjenner den sanne meg. Takk!

i det siste har jeg blitt sammenlignet med en person som ikke er så serlig godt likt. siden jeg nå ikke holder på med noen, betyr ikke det at jeg ikke kan ha venner fra det motsatte kjønn. hallo? vi er alle mennesker og under huden er vi nesten helt like. jeg prøver å være hyggerlig, snakke med alle jeg kjenner. ikke miste kontakten med noen, men når det da skal bli tatt negativt, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. 

ingenting av dette har blitt sakt face to face. det er mest facebook og skype det skjer. selv syntes jeg det er teit å ikke "tørre" å si noe sånnt som dette face to face og å legge ut en status hvor alle kan se den der det står "du er så forandra" og "jeg liker ikke sånn du er nå" og "player faen"  å det kommer 100 stykker som komenterer, hva skjedd ? det er sånn de fleste rykter kommer av. og det er sånn de fleste ryktene om meg har blitt spredd..

 jeg får OFTE spørsmål om hvem jeg liker, oog hvorfor jeg liker så mange om gangen osv. men jeg skal love dere en ting. er det en ting jeg hater mer enn noe  annet er det når folk player. du kan ikke styre selv hvem du liker ? sånnt skjer bare. og selv så har jeg alldri likt mere en to på samme tidspunkt. jeg går litt opp og ned mellom to gutter nå for tiden, å det er ikke serlig lett. sikkert noen som kjenner seg igjenn..

jeg vet om mange som har det verre og vondere liv en meg. men jeg vill bare få det ut på en måte. blir for langt å skrive dette på en facebook status så jeg tenke jeg kunne dele det her. 

 jeg har ikke hatt det så særlig lett i det siste. med tanke på kroppen min ( at jeg er så sliten og overtrent + for lite søvn ) og vennene mine ( at jeg føler jeg kommer til å miste dem ) og familie ( hvem jeg skal bo hos, osv. ). jeg prøver å ta godt vare på alle rundt meg, men det er ikke alltid like lett.

selv så håper jeg det snart går over mot lyse tider og jeg håper virkelig ikke at dere tok dette her som noe negativt ellernoen ting, jeg følte bare at jeg måtte si min mening om.. meg ? Jeg tror ikke jeg kunne fått det ut på noen bedre måte. takk får at du leste innlegge ( viss du gjorde ) å håper at du forstår. dette innlegge lagde jeg ike for å lage styr, eller oppmerksomhet.

dette er grunnen til at jeg ikke blogger så bra i det siste forresten :-))

6 kommentarer

Postet av: Amanda og Malin
Dato: 26.02.2012 Klokken: 10:40 - http://n0lu.blogg.no


utrolig fin blogg Nora !

Komentere tilbake ?
Postet av: henriette andreassen
Dato: 26.02.2012 Klokken: 14:27 -


Nora vennen<3 jeg er her for deg uansett, og du skal vite at jeg syns at du er så utrolig herlig, snill og alt det fine i hele verden<3 ring meg hvis det er no! Er her hele tida, bare en telefonsamtale unna! Jeg elsker deg, nora;* utrolig flott skrevet og jeg kjenner meg igjen i noe av det.. men heldigvis så har jeg så utrolig flotte venner som er her for meg og forstår hva som skjer/har skjedd.. og SÅNNE venner er ordentlige venner<3 men vil at du skal vite at du er helt nydelig og kjempefantastisk<3 loveyou kjempemasse!
Postet av: Elif Kristine
Dato: 26.02.2012 Klokken: 14:58 - http://elifkristine.blogg.no


Hei lille søte deg! :-) Jeg har en ting å si til deg; Rykter er laget av hatere, spredt av tapere og akseptert av idioter. Så lenge det er noen du kan ha 100 % tillit til så skal du ikke bry deg om hva andre sier om deg. Du er nok en flott person akkuratt som du er. Og ikke la bloggen være ett press for deg.

Det er veldig viktig å snakke om slike ting slik at en kan ta av ett par kilo å ikke føle seg så tung helt alene, og da er det godt med noen venner som hjelpe deg å bære det du har inni deg.

Du er sterk, du klarer deg! ;)
Postet av:
Dato: 26.02.2012 Klokken: 16:28 -


Noramin<3 jeg vet akkurat åssen du har det og det er ikke greit :( du en en herlig person og tapere som trur på rykter kan gå å brenne. Du er best på cheerleading, håndball og har noen kjempe gode venner som støtter deg fult og helt. Jeg støtter deg fult og helt jeg også, fordi du er best<3 du må ha håpet oppe og tenke positivt så går alt som det skal. Alltid her for deg!! Elsker deg <3
Postet av: Rebecca
Dato: 26.02.2012 Klokken: 16:29 -


Ps, det siste innlegget var fra becca
Postet av: T o n e e'p a t r i c i a
Dato: 26.02.2012 Klokken: 17:13 - http://toneepatricia.blogg.no


Oii Nora!

Utrolig fint skrevet av deg! Jeg skjønner deg godt, og jeg vet du har hatt det dårlig i det siste.. Men uansett om vi to krangler eller du krangler med andre så vil jeg alltid være din støttende "lillesøster" for deg som alltid har tid til å høre på deg snakke om dine problemer og deg <3 Så du skal vite at jeg kjenner deg godt nok til å vite at du ikke har forandret deg, men bare at du har endret deg bitlitt, men det vet jeg selv at jeg har gjort en del! Og sånt bare skjer, vennen min. Du er deg selv hvertfall og det er det beste! Elsker deg jenta mi, og er her alltid <3

Skriv en ny kommentar