hitsbloggen

fredag igjenn

DET ER FREDAG FOLKENS♥♥♥ beste dagen i uka! skolen har jeg vært på hele uka, og har hatt det helt siiinsykt hektisk, treninger, lekser, kamper, osv osv. Har det faktisk litt hekrtisk nå også, men jeg får det til! lenge siden jeg har blogga og ditt og datt, men har bokstaveligtalt ikke vært sånn ordentli på nett føre nå. Har bare vært på mobil og ipad. Ihvertfall, idag har jeg skikkelig fredags følelse. Beste følelsen som finnes.

fredags feelingen din atm? 

kosekose kveld 2. dag på rad

Heyyhoo♥

Nå sitter vi og ser på  "alle mine kjære". En film som går på FEM. Nå sitter Hedda og jeg alene hjemme fordi daddy og Trym dro på DJbroiler konsert. VI HAR LONERPARTY, BITCHES!
Just kidding lixxxxxom ;***lol... vi er søte! kos dere vidre ikveld alle sammen♥ Vi fortsetter kvelden med godteri, brus og sikkert 1 film eller 2. Wiii!

hva gjør du ikveld?


mini m.o. och jag

♥HeiiHoo

i hele natt har vi hatt lonerparty i kjellerstua til Hedda. Velldig velldig korselig må jeg si! neinei.. vi la oss ved 5 tida og sto opp nå. Idag så skal Hedda fikse øynebryna sine hos sånn fikseting. Gleder meg til det fordi hun gruer seg skikkelig og da blir det bare morsomt, hun kommer sikkert til å skrike ellerno. Hahaha, gledermeeg♥ Jeg har fiksa øynebryna til Hedda en gang før, men da ble det ikke serlig bra... Også blir det nok sikkert til at Hedda må sove hos meg inatt fordi dadi skal på konsert med guttene som vi har på besøk fra sverige (familiebesøk).

hhahah, søtt

Når det skal gå kjapt blir det webcamera bilder. 

-Har du en så kul venn som Hedda?

hva vill du jeg skal blogge om ?

hallo♥

jeg har egentli endel innlegg klare for dere men det er jo gøyere å lese en blogg som blogger om det du liker, sant? så derfor lurer jeg på hva jeg kan blogge om får at dere skal like å lese bloggen min ♥

 

♥♥♥♥♥♥♥SOMMER♥♥♥♥♥♥♥

nå sitter jeg her med sofie og spiser toast, det regner og er dritt vær så vi aner ikke hva vi skal idag. 

også er må gjøre videoen med malin flyttet til mandag :-)) HUSK OG KOMENTERE HVA JEG SKAL BLOGGE OM

- bloggges!

Whaaaat

halloo!

her om dagen hadde jeg ikke en dritt å gjøre, ahhaha! SÅ derfooor negle lakket jeg grisen min♥♥♥ den ble drit kul! skulle egentli kaste den men siden jeg ikke hadde noe å gjøre malte jeg den heller og lagde den litt G! lol..

jeg klarte også noe helt nytt idag! OG LAGE GIF BILDER, sånne som dere ser under her som beveger seg :-DD utrolig lett men det kunne vært lettere om det fantes photoscape til mac. Så jeg måtte dra fram den gamle pc-en og overføre bilder osv.. hadde lyst til å klare det! og nå går det jo selfølgelig kjappere neste gang også♥♥

MEN HER ER DEN KULE MAKEOVERN TIL GRISEN MIN =

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

 

ble den ikke kuul ?  :-DD

hva gjør du når du kjeder deg'aa ?

operert min kjære fot jeg da.

Hallo!

jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sakt det. MANGE. men jo, på Torsdag opererte jeg foten min. haha! det var så gøøøy! jeg har grua meg skikkelig men når jeg kom dit var det egentli ganse morsomt :-DD
Jeg måtte operere fordi det ledde som store tåa beveger seg i. altså den delen som gjør at du kan leé på tåa, har våkst seg ut og gjør kjempe vondt! Dette er arvelig og heter Hallgus vallgus. Den presset så på alle nervene i foten så jeg hadde så vondt at ja, jeg måtte noen ganger droppe skolen fordi jeg hadde så vondt. Og jo lenger jeg vendta i livet, jo vondere kom det til å bli, så derfor, fikk jeg det bare overstått nå :-DD


 

FRA SYKEHUSET TIL NÅ:

 først så dro vi opp til sykehuset med krykker og hele greia. Vi var der klokka 8 ca. Da satt vi i kafeterian og venta på at noen skulle komme og hente meg inn til sånn "skjekk". Rundt 9 så kom det en dame som hentet oss inn til et annet korselig rom, der de målte høyden min, vekten min, og spurte meg om masse spørsmål. Jeg var dritt sulten fordi jeg måtte faste, altså ikke spise, siden klokka 00.00 forige dag. JEG KUNNE IKKE SPISE FROKOST DEN DAGEN JEG SKULLE OPERERE! frokost, jeg elsker frokost :'(

 Etter jeg hadde vært på det romme og blitt stilt masse spørsmål and that shit, fikk jeg min egen seng og en pyrsj som jeg måttte ha på. Den var ganske digg egentli. Jeg måtte bare ligge i den senga og slappe av helt fram til jeg skulle operere. Jeg fikk noen tabeletter, aner ikke hva det var forno, men de skulle vertfall gjøre meg en del slite så jeg fikk ikke lov til å gå no mer etter jeg hadde tatt dem fordi da kunne jeg falle fordi de gjorde meg så svimmel og sliten. 

 klokka 10.00 var den min tur. DA kjente jeg nervene kommer for FULT. det var så skummelt og jeg var så redd. De trillet meg inn til operasjons stua. Der hilste jeg på tre korselige damer som skulle gjøre meg klar til operasjon. De klipte opp buksa mi, også trilla de meg inn til der jeg skulle opereres. Da kjente jeg bare tårene trille og jeg ble redd og begynte og skjelve og hele pakka. 

 Jeg har verdens største sprøyte skrekk og narkosen skulle de jo selvfølgelig sette i en nål i blo-åra mi. Det gikk utrolig bra men jeg tror bare at det var fordi jeg var helt dopa ned og skjønte egentli ikke hva som skjedde helt. De satt narkose nåla inn i armen min og der ble den til jeg skulle dra hjem. Plutselig kommer det en mann over meg og sier "hei!". Haha, jeg skvetter til og ser rart på ham. "hei....." sier jeg forsiktig. Han stappa en maske i annsikte mitt og sa, du skal puste du STERKE ganger i denne. Jeg gjorde det jeg fikk berskjed om og alt jeg så, så jeg i to. Altså, to lamper, to mennesker osv. Rett etter jeg hadde pusta de to sterke drag med surstoff. Sovnet jeg.

 det føltes ut som oprajonen tok 3 sek. Det var egentli ganske ekkelt. Haha. jeg kjente ingenting, noe som jeg er utrolig glad for. Operasjonen var ferdig 10.45 ca.

 Jeg var helt borte etter operasjonen. jeg hørte bare en stemme som sa "nå er du ferdig med operasjonen noraa...". Jeg kjente ikke noe smerte i foten, noe jeg syntes var utrolig rart. Jeg prøvde og vekke meg selv, men det var umulig. Jeg sovnet på vei opp til romme mitt og våknet der ca klokken 14.00. 

 mamma har operert akkuratt den samme operasjonen på begge bena. hun har akkuratt de samme problemene som jeg har. altså der kommer Arvelig delen inn. Men uansett. Mamma holdt på og dø av smerte etter operasjonen, men det gjorde ikke jeg. De hadde satt en lokal bedøvelse i foten min så jeg ikke kjente noen ting. Jeg så at mamma tok på Tåa mi og jeg kjente ikke en dritt! Det er garantert den værste følelsen jeg har kjent! ÆRSJ ÆRSJ ÆRSJ.

 når klokka var litt etter 14 så skiftet jeg og kom meg hjem. jeg orket virkelig ikke å være på sykehuset lenger. jeg ville hjem og ringe venniner og sitte på facebook ♥♥ fordi jeg var så smart og klarte og glemme mobilen hjemme.

 når jeg kom hjem var det mange av mine gode venner som hadde sendt meg meldinger og skrivd på veggen min oog ja. det var såå korselig !! Både Torsdagen og Fredagen strømte det inn meldinger og telefonsamtaler, noe jeg selv syntes er superkorselig !!♥

 Nå går jeg på piller og hele pakka, har fått mye sykebesøk og det skal jeg skrive om snaart, men dette er liksom min historien nå da... hehehhe ♥ ♥

 


        


 
 
ærsj og au, sier jeg bare.  Føre opprasjonenen og Nå, altså etter oprasjonen.
dette er garantert det vondeste jeg har opplevd. Men når jeg tar smertestillende så går det greit ♥ Wopwop
 
 
-har du operert ?
-aner du hvor vondt det er?
-hva er det vondeste d har opplevd? 

hvordan følelsene er inni meg for tiden ? :'|

dette er et innlegg jeg føler du burde lese. for min og din skyld!

Hei alle sammen.. 

først så ville jeg starte med å si at jeg tror dette kommer til å bli et langt innlegg.

 

jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne. men jeg bare starter med å si at, det har samlet seg mange klumper i magen min for tiden. jeg tenker på mye, f.eks. NM i cheerleading, håndball, familie, gutter og en oprasjon som kan endre MYE for meg som jeg skal ta om en måneds tid. jeg har mye treninger og prøver å rekke alt, men det er ikke alltid like lett. med tanke på skole, venner + trening hver dag. Og akkuratt sånn jeg har det nå har jeg alldri hatt det før. 

venner er noe som er utrolig viktig for meg, å viss jeg ikke hadde hatt de som jeg har nå, så hadde jeg virkelig ikke klart alt dette. det er vennene mine som støtter meg og motiverer meg til å aldri gi opp og er der for meg når jeg trenger dem. Takk! viss dere ikke hadde vert her får meg, aner jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort.

alle har en tid der de forandrer seg. De finner ut hvem de egentli er, og hvem som er deres egentlie venner. dette er en tid jeg nå tror jeg har vært igjenn eller kommet i.

jeg får høre ofte av venner at jeg har forandrett meg og at jeg ikke er den samme som jeg var. de sier også at de savner den gamle meg. jeg får ikke høret det av mine aller nermeste venner, men av de personene som jeg kjenner ikke fuullt så godt. selv så tenker jeg at kansje det er fordi jeg har fått så mange nye venner i det siste. at man forandrer seg en del da.

det må nok være flest gutter jeg har hørt det fra. og jeg har ikke bare hørt det fra 1, jeg har hørt det fra en del nå. viss jeg hadde vært en av dere nå så hadde jeg tenk "ja? hvorfor gjør hun ikke noe med det da? men desverre, så er det ikke så lett.  jeg prøver så godt jeg kan å innimellom så tenker jeg bare "kanskje ikke ikke prøver hardt nok ?"

rykter er noe jeg alldri har likt. mye er sant, og mye er tull. og jeg vet selv at det går en del rykter om meg for tiden (vertfall som jeg har hørt ). jeg føler at dette er noe som spres bare for å få meg til å gjøre meg vondt ? jeg vet/tror dette er som en "innbillning" men jeg begynner å miste håpet.

jeg er kjempe glad for at mine aller nermeste ikke syntes jeg har forandrett meg. det betyr bare at de kjenner den sanne meg. Takk!

i det siste har jeg blitt sammenlignet med en person som ikke er så serlig godt likt. siden jeg nå ikke holder på med noen, betyr ikke det at jeg ikke kan ha venner fra det motsatte kjønn. hallo? vi er alle mennesker og under huden er vi nesten helt like. jeg prøver å være hyggerlig, snakke med alle jeg kjenner. ikke miste kontakten med noen, men når det da skal bli tatt negativt, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. 

ingenting av dette har blitt sakt face to face. det er mest facebook og skype det skjer. selv syntes jeg det er teit å ikke "tørre" å si noe sånnt som dette face to face og å legge ut en status hvor alle kan se den der det står "du er så forandra" og "jeg liker ikke sånn du er nå" og "player faen"  å det kommer 100 stykker som komenterer, hva skjedd ? det er sånn de fleste rykter kommer av. og det er sånn de fleste ryktene om meg har blitt spredd..

 jeg får OFTE spørsmål om hvem jeg liker, oog hvorfor jeg liker så mange om gangen osv. men jeg skal love dere en ting. er det en ting jeg hater mer enn noe  annet er det når folk player. du kan ikke styre selv hvem du liker ? sånnt skjer bare. og selv så har jeg alldri likt mere en to på samme tidspunkt. jeg går litt opp og ned mellom to gutter nå for tiden, å det er ikke serlig lett. sikkert noen som kjenner seg igjenn..

jeg vet om mange som har det verre og vondere liv en meg. men jeg vill bare få det ut på en måte. blir for langt å skrive dette på en facebook status så jeg tenke jeg kunne dele det her. 

 jeg har ikke hatt det så særlig lett i det siste. med tanke på kroppen min ( at jeg er så sliten og overtrent + for lite søvn ) og vennene mine ( at jeg føler jeg kommer til å miste dem ) og familie ( hvem jeg skal bo hos, osv. ). jeg prøver å ta godt vare på alle rundt meg, men det er ikke alltid like lett.

selv så håper jeg det snart går over mot lyse tider og jeg håper virkelig ikke at dere tok dette her som noe negativt ellernoen ting, jeg følte bare at jeg måtte si min mening om.. meg ? Jeg tror ikke jeg kunne fått det ut på noen bedre måte. takk får at du leste innlegge ( viss du gjorde ) å håper at du forstår. dette innlegge lagde jeg ike for å lage styr, eller oppmerksomhet.

dette er grunnen til at jeg ikke blogger så bra i det siste forresten :-))

fikk mac til burdsdagen!

jeg har glemt og si det men jeg fikk verdens beste bursdag's presang <3<3<3

MAC-BOOK PRO! 

må betale hundre kroner i uks da -.- fram til oktober ellerno.. eheee, :LLlovelove<3 .. den kosta 10. 499 ,-  dyrt men har den i 4-5 åt så føler det er verdt det... :-DD

jeg syntes det er litt trist, for vi var en gang bestevenner...

jeg hadde det kjempe bra i går! bilder og alt kommer..
men jeg er litt lei meg akkuratt nå og føler meg ikke helt bra, det skjedde mye i går men det verste var vell at jeg "mistet" en eller to av mine bestevenner... 
lang historie, så ikke spørr, ingen er døde!! men, dette er ingen fjortiz-krangel heller..

venner ?
ja hva faen skal man si.. klarer og gjøre din dag til den verste i hele ditt liv og gjøre så du mister en av de du stoler mest på... så husk, den du stoler på, stoler også på en anen..

jeg syntes det er litt trist får vi var engang bestevenner

men du har blitt til en jeg egentli ikke kjenner lenger

det er noe som ikke stemmer

visse ting jeg alldri glemmer

spessielle sammenhenger 

minner koster ingen penger.. 

spol til.. 1.39

 
Erik Og Kriss: Dra Tilbake

jeg tar en liten pause.. orker ikke og blogge nå. jeg kommer tilbake med forhåpentligvis et bedre blogg innsjativ..
 

nattinatt

heeeeei <3

nå skal jeg sove, og siden jeg kjeder meg til 1000 og ikke har hatt så mange "natta innlegg" før, så tenkte jeg at jeg kunne ha et nåå :-)) Idag så har jeg ikke gjort spesielt mye mer en og trene. Jeg har ikke stella meg så mye eller noen tingen :LL haha!

TUSEN TAKK ALLE LESERE<3 rekord med lesere idag, elsker dere! og har bestemt meg for at jeg skal starte og video blogge meer :-)) det er vel bra ?

to av de sangene jeg hører mest på føre jeg legger meg.

natte alle sammen !

Hedda i natt

Hallo ♥

nå sitter meg og Hedda i senga og har akkuratt spist. Hun sov her inatt, som jeg fortalte i går. vi kom hjem 11 halv 12 i går så orka ikke og blogge noe mer etter det.. vi satt egentli bare og så på skrekk film og spise MASSE godteri !

Idag så skal jeg fikse øynebryna henners også kommer Thea (storesøster) hjem idag og vi skal ha et lite selvskap fårdet hun blir 21 på onsdag ♥ 


photo_private

er ikke vi fine om morran ♥

verdens beste

Hallo dere! når jeg kom hjem i går fikk jeg værdens fineste overaskelse.. Som sikkert noen av dere vet så skal jeg og min aller bestevenn gå nå på to forskjellig skoler og for noen dager siden var hun i frankrike og kjøpte et så søtt smykke til meg og skrev DET søte brevet!

I Will always love you!!♥