hitsfebruar 2012

hvordan følelsene er inni meg for tiden ? :'|

dette er et innlegg jeg føler du burde lese. for min og din skyld!

Hei alle sammen.. 

først så ville jeg starte med å si at jeg tror dette kommer til å bli et langt innlegg.

 

jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne. men jeg bare starter med å si at, det har samlet seg mange klumper i magen min for tiden. jeg tenker på mye, f.eks. NM i cheerleading, håndball, familie, gutter og en oprasjon som kan endre MYE for meg som jeg skal ta om en måneds tid. jeg har mye treninger og prøver å rekke alt, men det er ikke alltid like lett. med tanke på skole, venner + trening hver dag. Og akkuratt sånn jeg har det nå har jeg alldri hatt det før. 

venner er noe som er utrolig viktig for meg, å viss jeg ikke hadde hatt de som jeg har nå, så hadde jeg virkelig ikke klart alt dette. det er vennene mine som støtter meg og motiverer meg til å aldri gi opp og er der for meg når jeg trenger dem. Takk! viss dere ikke hadde vert her får meg, aner jeg virkelig ikke hva jeg hadde gjort.

alle har en tid der de forandrer seg. De finner ut hvem de egentli er, og hvem som er deres egentlie venner. dette er en tid jeg nå tror jeg har vært igjenn eller kommet i.

jeg får høre ofte av venner at jeg har forandrett meg og at jeg ikke er den samme som jeg var. de sier også at de savner den gamle meg. jeg får ikke høret det av mine aller nermeste venner, men av de personene som jeg kjenner ikke fuullt så godt. selv så tenker jeg at kansje det er fordi jeg har fått så mange nye venner i det siste. at man forandrer seg en del da.

det må nok være flest gutter jeg har hørt det fra. og jeg har ikke bare hørt det fra 1, jeg har hørt det fra en del nå. viss jeg hadde vært en av dere nå så hadde jeg tenk "ja? hvorfor gjør hun ikke noe med det da? men desverre, så er det ikke så lett.  jeg prøver så godt jeg kan å innimellom så tenker jeg bare "kanskje ikke ikke prøver hardt nok ?"

rykter er noe jeg alldri har likt. mye er sant, og mye er tull. og jeg vet selv at det går en del rykter om meg for tiden (vertfall som jeg har hørt ). jeg føler at dette er noe som spres bare for å få meg til å gjøre meg vondt ? jeg vet/tror dette er som en "innbillning" men jeg begynner å miste håpet.

jeg er kjempe glad for at mine aller nermeste ikke syntes jeg har forandrett meg. det betyr bare at de kjenner den sanne meg. Takk!

i det siste har jeg blitt sammenlignet med en person som ikke er så serlig godt likt. siden jeg nå ikke holder på med noen, betyr ikke det at jeg ikke kan ha venner fra det motsatte kjønn. hallo? vi er alle mennesker og under huden er vi nesten helt like. jeg prøver å være hyggerlig, snakke med alle jeg kjenner. ikke miste kontakten med noen, men når det da skal bli tatt negativt, så vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. 

ingenting av dette har blitt sakt face to face. det er mest facebook og skype det skjer. selv syntes jeg det er teit å ikke "tørre" å si noe sånnt som dette face to face og å legge ut en status hvor alle kan se den der det står "du er så forandra" og "jeg liker ikke sånn du er nå" og "player faen"  å det kommer 100 stykker som komenterer, hva skjedd ? det er sånn de fleste rykter kommer av. og det er sånn de fleste ryktene om meg har blitt spredd..

 jeg får OFTE spørsmål om hvem jeg liker, oog hvorfor jeg liker så mange om gangen osv. men jeg skal love dere en ting. er det en ting jeg hater mer enn noe  annet er det når folk player. du kan ikke styre selv hvem du liker ? sånnt skjer bare. og selv så har jeg alldri likt mere en to på samme tidspunkt. jeg går litt opp og ned mellom to gutter nå for tiden, å det er ikke serlig lett. sikkert noen som kjenner seg igjenn..

jeg vet om mange som har det verre og vondere liv en meg. men jeg vill bare få det ut på en måte. blir for langt å skrive dette på en facebook status så jeg tenke jeg kunne dele det her. 

 jeg har ikke hatt det så særlig lett i det siste. med tanke på kroppen min ( at jeg er så sliten og overtrent + for lite søvn ) og vennene mine ( at jeg føler jeg kommer til å miste dem ) og familie ( hvem jeg skal bo hos, osv. ). jeg prøver å ta godt vare på alle rundt meg, men det er ikke alltid like lett.

selv så håper jeg det snart går over mot lyse tider og jeg håper virkelig ikke at dere tok dette her som noe negativt ellernoen ting, jeg følte bare at jeg måtte si min mening om.. meg ? Jeg tror ikke jeg kunne fått det ut på noen bedre måte. takk får at du leste innlegge ( viss du gjorde ) å håper at du forstår. dette innlegge lagde jeg ike for å lage styr, eller oppmerksomhet.

dette er grunnen til at jeg ikke blogger så bra i det siste forresten :-))

video - farging av håret til Malin!

inatt har malin sovet her :-DD igår så farga jeg håret henners, selv syntes jeg at det ble ganske fint :-o og jeg syntes jeg var flink.. vi filma hele dritten oog haha! den filmen kommer du nok til å le litt av. 

før:

etter:

her er videoen ♥

 

håper du likte det. nå sitter meg og malin å chiller oog hører på broiler

gårsdagen - fering av Tone! (video)

igår så var jeg med Tone, Malin og Oda. Tone hadde bursdag vi skulle feire den ♥ Vi koste oss kjempe mye og snøbada. jeg har ikke videoene og bildene av da vi snøbada så de må komme senere.

jeg skal prøve å få svart på spørsmålsrunden del 3, igjenn. alt blir faila ver gang, jeg har sikkekrt gjort det 5 ganger ellerno. 

men i allefall, igår så hadde jeg en super kveld og jeg sov også over hos Tone. GRATULERER MED DAGEN BESTE JENTEEMII ♥♥♥ på etterskudda da men.. 

dere er verdens beste jenter alle sammen, og bildene fra meg å tone i gårkvels kommer også ! ooog videoen av snøbadingen.

vi snakkes alle sammen ;*

gjesteinnlegg - sofieee :-DD <3

Jalla Halla Balla folks!<3

Det er sofie assa!
Nora og jeg sa jo at vi skulle ha sånn må gjøre video, men vi gjør ikke det som er ute siden nora har nettopp blitt frisk :-D hoho
Men! vi skal lage danse video som kommer i natt eller imorgen! tror jeg... jaja.. kommer te å drite oss ut men whatever !<3

 Så lissom kos dere videre inatt<3  Peace out people!<3