hitsvideo

NM I CHEERLEADING 2012 FILM! - MIN OPPLEVELSE

Halloo!

som jeg skrev i det forrige innlegge så har jeg gjort ferdig NM videoen, eller filmen da. Den er ganske øang, så jeg vedder på at du ikke orker å se hele, men jeg lovte dere å filme alt, og jeg klarte nesten å filme alt :-DD og jeg er egentli ganske stolt over å redigere 3 dager inn til 12 minutter ♥ ♥ ♥ ♥
 

HÅPER DERE LIKER DEN!!

 

 

- orka du å se hele? :-DD

- hva syntes du om filmen?♥

video - farging av håret til Malin!

inatt har malin sovet her :-DD igår så farga jeg håret henners, selv syntes jeg at det ble ganske fint :-o og jeg syntes jeg var flink.. vi filma hele dritten oog haha! den filmen kommer du nok til å le litt av. 

før:

etter:

her er videoen ♥

 

håper du likte det. nå sitter meg og malin å chiller oog hører på broiler

gårsdagen - fering av Tone! (video)

igår så var jeg med Tone, Malin og Oda. Tone hadde bursdag vi skulle feire den ♥ Vi koste oss kjempe mye og snøbada. jeg har ikke videoene og bildene av da vi snøbada så de må komme senere.

jeg skal prøve å få svart på spørsmålsrunden del 3, igjenn. alt blir faila ver gang, jeg har sikkekrt gjort det 5 ganger ellerno. 

men i allefall, igår så hadde jeg en super kveld og jeg sov også over hos Tone. GRATULERER MED DAGEN BESTE JENTEEMII ♥♥♥ på etterskudda da men.. 

dere er verdens beste jenter alle sammen, og bildene fra meg å tone i gårkvels kommer også ! ooog videoen av snøbadingen.

vi snakkes alle sammen ;*

må gjøre video med hedda

hallo dere, må gjøre video her :D s¨kom med forslag -.-photo_private